preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Veliki Grđevac

 > Naslovnica
Vijesti

Božićni program

Autor: Marina Balen, 27. 12. 2016.

         Ovogodišnji je večernji božićni program održan 22. prosinca 2016. godine u 18 sati u velikogrđevačkom Domu kulture. Koordinatorica je programa bila učiteljica Ana Nakani, a učenici su, pod vodstvom svojih učitelja, imali zaista puno toga za pokazati. Ne zaboravimo spomenuti da je istoga dana u dopodnevnim satima na malom božićnom programu Djed Božićnjak (Franko Puharć) uz pomoć učenica 8. a razreda (Ana Maria Kramarić i Dora Šimek) podijelio predškolcima prigodne poklone. 

Pjesmom Tiha noć večernji su božićni program svečano otvorili tamburaši Lovro Đurđević, učenik 7.a razreda, Andrija Krnjić i Tibor Brestovac, učenici 5. b razreda. Slijedila je Polnoćka u našem mjestu, igrokaz učenika 3. razreda pod vodstvom učiteljice Ane Nakani, a zatim djeca iz dječjeg vrtića Slatki potok s igrokazom Pismo za Djeda Mraza. Uz splet pjesama i plesa predstavila nam se školska folklorna skupina koju je uvježbala učiteljica Ljerka Vodopija.

O tome kako izgledaju božićni blagdani u njihovom obiteljima otkrila nam je, putem svojih litararnih uradaka, i školska novinarska skupina. Predstavljali su je učenici viših razreda: Iva Komljenović, Josipa Primorac te Lucija i Jakov Prebanić. Voditeljica im je bila učiteljica Ivana Ontl Horvat.  Školski zbor viših razreda pod vodstvom učiteljice Christine Smoljanec također se predstavio publici s nekoliko prigodnih božićnih pjesama, a uz recitacije i ples pokazali su što znaju i učenici 2. razreda. Voditeljica im je bila učiteljica Marija Čičak. Dramska skupina učiteljice Ane Nakani predstavila se igrokazom Božićni darovi, a učenici 4. razreda učiteljice Lovorke Pralas zbornim recitacijama Što sve prosinac može i Sretan Božić svakome.

Ne smijemo zaboraviti da su na pozornicu hrabro stupili i naši prvašići, a uvježbala ih je učiteljica Ljerka Vodopija. Vjeroučiteljica Helena Marijan sa svojim je učenicima 5. a razreda uvježbala igrokaz Rođenje Isusa Krista. Spomenimo još samo da je publika mogla čuti i pjesme malog zbora koji je uvježbala učiteljica Lovorka Pralas, a svojim su nas plesnim točkama zabavili i učenici 5.b i 7. a razreda. Uvježbale su ih voditeljice Kristina Gloc i Mirna Novak. Pohvalno je i što su svoju ritmičku točku same uvježbale i učenice viših razreda: Marinela Virovac, Viktorija Krluk, Natalija Popović i Svjetlana Cvrk.

Na kraju se programa ravnateljica škole Marina Balen zahvalila svim učenicima i učiteljima koji su sudjelovali u programu na uloženom trudu, ali i roditeljima te svim prisutnima na njihovom dolasku i podršci.

                                                                                  Emilio Šenolt, 6. razred
CISOK

 

e-Dnevnik
Oglasna ploča
Tražilica
Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

CARNET
CARNET
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

04.12.2018. 09:01
Najava: Strateški forum "Digitalno sazrijevanje škola"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja organizira Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola", koji će se održati u srijedu, 5. prosinca 2018. godine s početkom u 15 sati u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

03.12.2018. 08:40
NATO vježba "Cyber Coalition 2018"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET sudjelovala je u jedanaestoj po redu NATO vježbi zaštite NATO i nacionalnih računalnih sustava pod nazivom "Cyber Coalition 2018". 

26.11.2018. 13:51
Završila jubilarna 20. CARNET-ova konferencija CUC
“Budućnost je digitalna no potrebno je istovremeno snažno razvijati i neke druge vještine. Koje? Vještine budućnosti. Vještine koje je najteže naći na tržištu rada. To su one vještine koje ne mogu izvoditi strojevi: problem-solving vještine, kreativnost i inovativnost, prilagodljivost, vodstvo, emocionalna inteligencija.”

15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

CMS za škole logo
Osnovna škola Mate Lovraka Veliki Grđevac / Trg Mate Lovraka 11, HR-43270 Veliki Grđevac / www.os-mlovraka-veliki-grdjevac.skole.hr / ured@os-mlovraka-veliki-grdjevac.skole.hr
preskoči na navigaciju