preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Veliki Grđevac

 > Naslovnica
Vijesti

OBNOVOM ŠKOLSKO-SPORTSKE DVORANE ZAVRŠENA KOMPLETNA OBNOVA ŠKOLSKIH OBJEKATA NA PODRUČJU OPĆINE VELIKI GRĐEVAC

Autor: Marina Balen, 14. 9. 2020.

Investicijski ciklus ulaganja u školstvo, odnosno obnovu školskih objekata na području općine Veliki Grđevac priveden je kraju, a posljednja u nizu obnovljena je školsko-sportska dvorana pri Osnovnoj školi Mate Lovraka.

Radovi su bili vrijedni 2,8 milijuna kuna, od kojih su 2 milijuna europska sredstva i sredstva sufinanciranja EU projekata, a 800 000 kuna sredstva Bjelovarsko-bilogorske županije.

 

Tako je na dvorani napravljena izolacija vanjskih zidova, povećana je toplinska zaštita poda prema tlu, povećana je toplinska zaštita stropa prema negrijanom prostoru, izmijenjeni su podovi, rekonstruiran je sustav grijanja, postavljenja je nova vanjska stolarija te drugi radovi.

„Osim ovim projektom energetski obnovljene dvorane, napravili smo i unutrašnje uređenje pa tako imamo i novi sportski pod koji ima sve zadovoljavajuće certifikate i koliko nam je poznato jedini je takav u županiji. Ono što je novost je da smo napravili novi sustav prozračivanja koji je posebno važan u ovo doba pandemije jer nam omogućuje da prozračimo cijeli prostor između smjena. Želim se zahvaliti Županiji i županu Bajsu na podršci i suradnji, te na pomoći nadležnog upravnog odjela koji je vodio računa o tome da projekt bude dobro proveden“,  istaknula je ravnateljica Marina Balen.


Uz dvoranu do sada je već obnovljena Matična škola Mate Lovraka te Područne škole u Pavlovcu i Donjoj Kovačici čime dolazimo do iznosa od 15 milijuna kuna ulaganja u školstvo na velikogrđevačkom području od strane Bjelovarsko-bilogorske županije.

„Završena ulaganja u Grđevcu pokazuju da je u vrijeme korone to omogućilo našim ravnateljstvima, pa tako i ravnateljici Balen, da imaju sve moguće predispozicije kako bi se odvijanje nastave odvijalo u sigurnim i kvalitetnim uvjetima“, izjavio je župan Damir Bajs.

Bjelovarsko-bilogorska županija brojne svoje projekte provodi u suradnji s općinama i gradovima, jer u konačnici sve što se radi ide u cilju podizanja standarda naših građana. Taj standard u smislu sportskih objekata, uz školsko-sportsku dvoranu, u Velikom Grđevcu ide dalje.

Naime, potpisan je ugovor s izvođačem radova za izgradnju novog sportskog objekta vrijednog 3,5 milijuna kuna za što su osigurana europska sredstva. Novi sportski objekt gradit će se u neposrednoj blizini školsko-sportske dvorane. Riječ je o objektu koji podrazumijeva izgradnju tribina, svlačionica, prostorija za nogometni klub NK „Gordowa“, ali bit će sa raspolaganju svim sportskim klubovima na području općine Veliki Grđevac.

„Zahvalio bih se županu i Županiji na pomoći. Mi smo već dugi niz godina partneri na ovakvim projektima. Dobra je to priča za sport u Velikom Grđevcu, za sve mlade koji imaju potrebu koristiti takve objekte“, rekao je načelnik Općine Veliki Grđevac Tomislav Pavlečić.

Vijest je preuzeta sa stranice Bjelovarsko-bilogorske županije .

http://bbz.hr/vijesti/detaljnije/obnovom-skolsko-sportske-dvorane-zavrsena-kompletna-obnova-skolskih-objekat

 
CISOK

 

e-Dnevnik
Oglasna ploča
Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

CARNET
CARNET
21.01.2021. 13:25
Istraživanje tržišta – nabava uređenja/adaptacije Regionalnih obrazovnih centara
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET planira započeti postupak javne nabave uređenja/adaptacije 10 Regionalnih obrazovnih centara (ROC-ova) u sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i ... The post Istraživanje tržišta – nabava uređenja/adaptacije Regionalnih obrazovnih centara appeared first on CARNET .

20.01.2021. 14:13
Objavljeni novi CARNET-ovi e-Škole digitalni sadržaji
Da neki predmeti poput fizike i matematike ne moraju uvijek biti teški i nerazumljivi dokazuju e-Škole digitalni sadržaji. Izrađeni su kako bi učenicima i nastavnicima olakšali učenje i poučavanje te ... The post Objavljeni novi CARNET-ovi e-Škole digitalni sadržaji appeared first on CARNET .

15.01.2021. 14:02
Istraživanje tržišta – poziv na sastanak
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Istraživanje tržišta – poziv na sastanak appeared first on CARNET .

14.01.2021. 16:24
Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu aplikacije za upravljanje školskom mrežom. Prethodno savjetovanje objavljeno je 13. siječnja 2021., a rok za ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom appeared first on CARNET .

13.01.2021. 10:12
Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama)
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu sustava za korisnike – CARNET gama. Prethodno savjetovanje objavljeno je 11. siječnja 2021., a rok ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama) appeared first on CARNET .

CMS za škole logo
Osnovna škola Mate Lovraka Veliki Grđevac / Trg Mate Lovraka 11, HR-43270 Veliki Grđevac / www.os-mlovraka-veliki-grdjevac.skole.hr / ured@os-mlovraka-veliki-grdjevac.skole.hr
preskoči na navigaciju